Dag 3: Cardio Power & Resistance

De derde dag. Au, au, au. Alles wat ik gisteren niet aan spierpijn had, heb ik nu dubbel. Ik voel spieren die ik tot voor vanochtend niet wist dat ik die had. Van mijn onderarmen via mijn schouders over mijn billen tot aan mijn kuiten heb ik spierpijn. En eerlijk gezegd voelt het heerlijk. Ik heb door die gespannenheid in mijn spieren de hele dag het gevoel gehad dat het werkt. Alle spieren staan strak, nu alleen nog dat laagje vet wegwerken en ik ben weer de jonge god van een paar jaar geleden!

 

Cardio Power Resistance Insanity WorkoutWe gaan weer vol goede moed naar boven de zolder op. Ik merk direct tijdens de warming up dat mijn spieren niet meewerken; dit gaat zwaar worden. En dat wordt het. Ik moet bij meerdere oefeningen voor het einde even rust nemen.

Oh ja, de dvd laat netjes zien hoelang een oefening (of reeks ervan) duurt. Ook staat de totale tijd in beeld, zodat je precies weet waar je aan toe bent en waar je naartoe werkt. Ik vind het heerlijk. Ik ben namelijk 80% van de tijd bezig met kijken naar de mensen in beeld om te zien of ik alles nog goed doe. Eens in de 10 min zie ik de tijd, en dan gaat ie snel!!

Maar ook dit is dus zwaar, vergelijkbaar met de dag ervoor. Alleen is dit wat meer op kracht gericht. Wanneer we weer klaar zijn ben ik dood en heb ik zin in een perenijsje. Festini power!!

Morgen weer een dag!

 

Laat je reactie achter

 
| Insanity is een trademark van Beachbody |