Conclusie Insanity Workout

Mijn conclusie is kort door de bocht: HET WERKT!

Ja, ik ben afgevallen in omvang. En goed ook. Wow, snel ook. Deze training werkt supergoed. Wil je in een maand jezelf kunnen vertonen? En heb je doorzettingsvermogen? Dan krijg je ook resultaat! Na de 60 dagen kun je (afhankelijk van het beginpunt) een onwijs lekker lijf hebben. Alleen is het dus belangrijk om sterk te zijn en door te gaan. Wil je echt afvallen, dan kun je dat met de Insanity Workout van Shaun T. Hij kon het, ik kon het (had ik niet verwacht) en jij kan het. En dan zeg ik kan want het is doorzetten.

Wil je een wasbord? Doorzetten!

Wil je een slanke taille? Doorzetten!

Wil je een strakke kont? Doorzetten!

 

Als je de 60 dagen doorzet heb je fantastische resultaten. Iedereen. Logisch is het ook. Je sport iedere dag als een malle. Ik raad het dan ook iedereen aan, omdat het werkt. Maar het is zwaar. Dus bereid je voor. Echt heel zwaar. Zorg dat je de tijd hebt. Zorg dat je niet teveel afleiding hebt. En zorg dat je sterk bent of iedere dag 10 km gaat hardlopen.

 

Conclusie: je valt zeker cm’s af. Je wordt fitter. Je wordt mooier en slanker. Als je doorzet. Iedere cursus kan dit. Maar Shaun T is briljant en zorgt dat je iedere keer weer verder wilt. Ook kun je naar de sportschool, maar was je dan dit blog aan het lezen? Nee…

 

Insanity zorgt dat je iedere dag weer wilt. Knallen, beuken, fitter worden. Dus ja, ik ben overtuigd!

| Insanity is een trademark van Beachbody |