Focus T25 ervaringen

Na de Insanity serie komen Shaun T en Beach Body met een workout voor mensen met weinig tijd: Focus T25. In maar 25 minuten per dag trainen zou je (weer) een strak lijf moeten krijgen. Tanya, bekend van de Insanity workout, vertelt in de commercial dat ze na haar bruiloft en de bevalling van haar kind geen tijd meer had om haar lijf in vorm te houden. Nu, na de Focus T25 workout, is ze weer strak en om door een ringetje te halen. Ik werd door de tv reclame direct getriggerd en heb de DVD set aangeschaft. Hieronder mijn Focus T25 ervaringen:

 

 

Focus T25 is verdeeld in twee (of drie) onderdelen: de Alpha cycle, de Beta cycle en eventueel de Gamma cycle. Binnen de eerste Alpha cycle zorgt je dat je lichaam op niveau komt door in vijf workouts. Tijdens deze workouts wordt vooral gericht op vet verbranden en de spieren sterker maken. Tijdens de Beta cycle zorgen de workouts dat je lichaam de ripped vorm krijg waar je op uit bent: een goden lichaam. De Gamma cycle is voor de échte doorzetters en biedt nog een extra training van 25 dagen.

Alpha cycle
De Alpha cycle begon de eerste dag al direct goed met een cardio workout. Cardio vind ik persoonlijk verschrikkelijk, maar omdat het maar 25 minuten duurt is het goed vol te houden. Juist op het moment dat je er genoeg van krijgt ben je klaar. Dat is in ieder geval een pluspunt.

Beta cycle
Ik ben blij dat ik eerst de “wat minder zware” Alpha cycle heb gehad, want Beta is echt aanpoten. Je merkt iedere ochtend wel dat het werkt. Het lijkt wel of je lichaam zich in de ochtend aanspant, zodat je er ook strakker uit ziet.

Gamma cycle
Goed om door te gaan en zorgt ook voor weer wat extra afwisseling.

 

 

Focus T25 vs. Insanity

 InsanityFocus T25
AfvallenX
BuikspierenX
FlexibiliteitX
KrachtX
CardioX
Duur gehele training2 maanden10 weken
Gemiddelde workout45 minuten25 minuten
Benodigdhedenn.v.t.Weerstandsband / dumbells
EffectiefJaJa
VerkrijgbaarheidHierHier

 

Reviews
Wil je zelf je Focus T25 ervaringen delen? Schrijf hieronder dan een review:

 

| Insanity is een trademark van Beachbody |