Dag 8: Cardio Power & Resistance

Een dagje rust zou je goed moeten doen, maar helaas, ik krijg steeds meer last van mijn kuitbeen. Ik heb het gevoel dat een spiertje, heel ver weggestopt in mijn kuit, een beetje overbelast is. Een spiertje die je bijna niet gebruikt, alleen bij het afrollen van je voet en dan het moment dat je op je tenen staat. Vaag uitgelegd? Tsja, ik kan ook zeggen dat mijn kuit pijn doet… Maar ik ben eigenwijs en we gaan dus gewoon verder!

 

 

We gaan weer de Cardio Power & Resistance workout doen. Deze was best prima te doen, maar helaas is het vandaag zo onwijs warm op mijn kleine zoldertje dat ik halverwege de warming up alweer zwetende met mijn tong op de knieën de oefeningen doe. Met die hoge temperaturen is het dus echt niet aan te raden. Maar we zetten door! Ik blijf mijn kuit voelen, maar ook op dit punt zet ik door.

Ik merk dat ik steeds sneller uitgeputte spieren krijg die gewoon niet meer mee willen. Benen die minder hoog willen, armen die er geen zin meer in hebben en mijn houding die ik niet “netjes” kan houden. En keeping your core tight is nog wel zo belangrijk! Je zou verwachten dat na een dagje rust je wel weer wat bijgekomen bent, maar het is en blijft met de dag zwaarder worden. Na 40 minuten ben ik dus blij dat ik klaar ben. Maar ook heel blij dat ik het toch weer gedaan heb. En…

Morgen is er weer een dag!

 

Laat je reactie achter

 
| Insanity is een trademark van Beachbody |