Insanity Workout Ervaringen

Jaja, ik ben begonnen met de training van Insanity Workout met Shaun T. In mijn blog houd ik iedereen op de hoogte van mijn ervaringen en mijn (hopelijk vorderingen). De redenen dat ik aan de workout van Insanity ben begonnen zijn heel simpel:

  • De vakantie komt eraan
  • Mijn nieuwe zwembroek gaat steeds strakker zitten
  • De omvang van mijn buik is gewoon te groot
  • Ik wil gewoon afvallen!

Lees hier mijn conclusie. Anders kijk je hieronder verder en zie je hoe ik me er de 29 dagen dag voor dag doorheen sloeg!

 

In de winter is het niet erg om een maatje meer te hebben, maar in de zomer – en zeker tijdens je vakantie – wil je er toch goed uitzien en zeker in je zwemkleding. Aangezien ik al zeker 8 jaar niet meer echt heb gesport, op wat joggen na, begin ik echt helemaal bij nul. Mijn conditie is beroerd en ik ben waarschijnlijk erg blessuregevoelig. Laten we maar aannemen dat ik echt een beginner ben. Daar komt bij dat ik pas vier maanden geleden gestopt ben met roken, na een zeer zware roker geweest te zijn. Mijn leeftijd is 30 jaar, dus ook niet meer de jongste en ik houd erg van een biertje of een wijntje (of 20). Volgens mij ben ik dus een prima testcase om een review te schrijven over de Insanity Workout van Beachbody.

Ik zal je per dag door de training lopen en mijn Insanity Workout Ervaringen met je delen. Ook ik vraag me af: werkt Insanity Workout? De punten waar ik in deze review aandacht aan geef zijn:

  • Resultaat!
  • Is het vol te houden?
  • Is het leuk?
  • Blessures?

Hieronder vind je dag voor dag mijn ervaringen van de eerste twee weken van de workout:

Week 1

 

Week 2

| Insanity is een trademark van Beachbody |