Dag 9: Wéér Pure Cardio, helaas

De negende dag. Alweer Pure Cardio! Ik heb zin om te sporten, maar niet in Pure Cardio. Dit is zo zwaar, omdat je niet om de 3 minuten mag rusten (interval), maar juist een kwartier door moet knallen. De moed zinkt me in de schoenen. We hebben ondertussen een aanloop tot een hittegolf en het is vandaag 33 graden. Dit is niet aan te raden om thuis te doen. Zeker niet op een zolder, haha. Toch doe ik het. Dom dom dom, maar zo verslavend. Je wilt gewoon knallen, omdat je weet dat je mooier en sterker wordt.

 

 

Mijn pijntjes zijn weer wat minder en de rust die ik heb gehad schijnt toch wel echt te werken. Pas dus echt op hiermee. Blessures liggen altijd op de loer. De meeste mensen die aan de Insanity Workout beginnen zijn onervaren (net als ik) en hebben gewoon een goede kans op blessures, als ze niet opletten.

Vandaag gewoon weer een lekkere training. Meer kan ik niet zeggen, behalve dat die hitte me een paar keer opbreekt. Bah bah bah… Maar we gaan door.

Morgen weer een dag!

Laat je reactie achter

 
| Insanity is een trademark van Beachbody |