Workouts vergelijken

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel verschillende workouts. Je ziet ze op TV voorbij komen, of je hoort er collega’s over praten. En al die workouts beloven het zelfde: in korte tijd afvallen, fit en gespierd worden en dat alles zonder teveel moeite. Nou, geloof mij, dat is sowieso gelogen, haha. Als het geen moeite kost, zul je er zeker niet in korte resultaat door zien. En ik kan het weten, want ik heb er meerdere uitgeprobeerd.

Nadat ik de Insanity Workout had voltooid verviel ik heel snel weer in mijn oude patroon van niet sporten, vet eten en meerdere wijntjes op z’n tijd. Enerzijds omdat ik er geen vrij voor kon maken (en wilde) maken, omdat ik net een mooie dochter had gekregen. Anderzijds omdat ik geen zin had om door te gaan met Insanity. Die workout is leuk en werkt prima, maar na een week of 10 begint het wel erg saai te worden. Je herhaalt natuurlijk wel vaak de zelfde trainingen. Toen zag ik op TV dat Shaun T een nieuwe workout had: Focus T25. Een workout van maar 25 minuten per dag.

 

Na Focus T25 bleef ik enthousiast. Ik was benieuwd wat met de andere trainingen te behalen was en ik ging workouts vergelijken:

Wil je dat ik nog voor andere workouts een review schrijf, neem dan even contact op. Wanneer ik tijd heb, zal ik dat dan overwegen.

| Insanity is een trademark van Beachbody |